trešdiena, 2013. gada 27. marts

Kosmētika atvaļinājumam

Savu šī gada atvaļinājumu izvēlējos pavadīt siltumā, kur saule spīd no agra rīta līdz vēlam vakaram, kur tūrists vēl nav pats sastopamākais cilvēks uz vietas un kur daudzi vēl dzīvo sociālisma noskaņās - galamērķis Vjetnama.
Lai mana bālā āda netaptu koši sarkana un nesāktu lobīties, kopu to ar ATACHE kosmētikas līdzekļiem. Kosmētikas lietotājiem vienmēr ir savs viedoklis un šis ieraksts atspoguļos manu viedokli par kosmētiku.
Esmu baltās ādas īpašniece, saulīte nav mans labākais draugs. Vienīgā iespēja - sagatavot ādu sauļošanās procesam tā, lai nerastos lieki kairinājumi un apdegumi. Bildē varat redzēt manu arsenālu.

Sejai izvēlējos krēmu ar SPF 30, kas paredzēts taukainai ādai. Šī izvēle nāca par labu, jo, salīdzinājumā ar SPF 50 un SPF30 (otrs variants no ATACHE, kas nav paredzēts taukainai sejas ādai), šim Oil Free ir daudz patīkamāka tekstūra, tas ātri iesūcas ādā, neradot gaišu kārtiņu un, nepadarot ādu spīdīgu. Lai gan krēms ir paredzēts taukainai sejas ādai, nevienu brīdi nejutu sausuma sajūtu. Komfortu nodrošina krēma sastāvā iekļautā hialuronskābe un E vitamīns secinājums = laba kombinācija. Ja uzturējos visu dienu ārpus telpām, tad uzklāju krēmu aptuveni 2x, ja diena tika pavadīta peldoties, tad atjaunoju klājumu gandrīz pēc katras peldes. Rezulāts - viegls, patīkams iedegums bez apsārtumiem un bez ādas lobīšanās.
Lai ādu attīrītu, lietoju Soft Derm līnijas attīrošo gēlu. Patiesībā ļoti universāls līdzeklis, ko varu ieteikt jebkura ādas tipa īpašniecēm. Man patika gan tas, ka perfekti noņēma dienas SPF krēma paliekas no sejas, gan arī tonālo krēmu. Sajūta pēc sejas attīrīšanas viegla, mīksta un patīkama. Nekairināja arī manu līdzbiedru apdegušās sejas.
Kā kopjošo krēmu biju paņēmusi līdzi nomierinošu dienas emulsiju - viegls patīkams krēms, kas ātri iesūcas ādā un ļoti labi mitrina, nomierina un samazina apsārtumu. Šī krēma labās īpašības nodrošina aloe vera, kaperu ekstrakts un alantoīns. Tā kā šai emulsijai piemīt reģenerējošas un pretiekaisuma īpašības, piespēlējo to savam vīram pēc skūšanās. Patīkams rezultāts - maiga āda, bez iekaisušām pumpiņām.
Katru vakaru rūpīgi lietoju arī After Sun gēlu - patīkami atvēsinošs un mitrinošs. Agrāk man bija pārliecība, ka gēlveida konsistences līdzekļi pilnībā neiesūca un āda paliek lipīga ar spīdīgu kārtiņu. Nu varu apgalvot, ka   šis pēcsauļošanās gēls perfekti iesūcas un nenosprosto poras, kas radītu papildu svīšanu.

Noslēgumā varu teikt tikai vienu - latviešiem obligāti jālieto saules aizsarglīdzekļi, atrodoties zemēs, kas tuvu ekvatoram, jo saulīte tur ir ar lielākiem zobiem.
Lai izdevusies Jums šī nedēļa un krāšņas Lieldienas!

3 komentāri: