otrdiena, 2013. gada 21. maijs

Antioksidanti

No 20. līdz 31. maijam ATACHE Scientific Cosmetic īpašais piedāvājums profesionāļiem. 

Atlaide ANTIOKSIDANTU TERAPIJAI, kurā iekļauti 5 gb. C vitamīna serumu katrs 4 ml un 5 gb. E vitamīna un alfa lipolskābes fluīdu katrs 4 ml.

 Kāpēc ādai nepieciešami antioksidanti?

Atbild kosmētiķe Ilze Lieģe: dzīve pilsētā, steigā, kur vide ir piesārņota, kā arī atrodoties saulē, ādai tiek radīts oksidatīvais stress, kas izjauc normālu darbību šūnu struktūrās, rezultātā āda sāk manāmi novecot. Antioksidanti darbojas tieši pret oksidatīvo stresu, novēršot noguruma pazīmes un saules atstātās pēdas ādā. Vieni no populārākajiem antioksidantiem ir vitamīni (C, E), Q10, alfa lipolskābe u.c. Lielākam efektam iesaka lietot arī iekšķīgi, lai aizkavētu organisma novecošanās procesus.

Šis ir veids, kā sniegt spēcīgu antioksidantu devu sejas kopšanas procedūras laikā, jo gan serumu, gan fluīdu var izmantot sejas masāžas laikā. Ja izmanto tikai C vitamīna serumu, masāžu var veikt līdz pat 40 minūtēm, vieglo slīdamību un patīkamo tekstūru nodrošina mikroemulsija, kurā iekļauta tīra askorbīnskābe. Lai C vitamīns nezaudētu savu aktivitāti, tam ir īpaši izstrādāts iepakojums, ja 4 ml iepakojumu neizmantojat vienas procedūras laikā, to viegli un blīvi var noslēgt un glabāt līdz 2 nedēļām, tas ir laiks, kas nodrošina askorbīnskābes aktīvo īpašību saglabāšanos.
Šo antioksadantu kompleksu var lietot arī pēc dažādām aparātprocedūrām, piemēram, mirkodermabrāzijas, papildināt var principā jebkuru no sejas kopšanas procedūrām. Tā kā kosmētika ir ražota saulainajā Spānijā, tās izmantošanai nav ierobežojumu, varam lietot visu gadu.
Trīškārša antioksidantu deva:
  • neitralizē negatīvo brīvo radikāļu ietekmi,
  • aktivizē šūnu metabolismu
  • samazina mīmiskās grumbiņas, 
  • izlīdzina ādu,
  • novērš iespējamos iekaisumus,
  • uzlabo ādas turgoru.

2 komentāri: