piektdiena, 2013. gada 11. oktobris

Baltic Beauty 2013

Latvijas tirgus ir iepazinis ATACHE kosmētikas zīmolu nu jau veselu gadu. Turpinam augt un attīstīties, to redzēsiet arī mūsu stendā lielākajā skaistumkopšanas industrijas izstādē Baltijā Baltic Beauty 2013. Kosmētiķiem mūsdienās ir būtiski atrast efektīvu kosmētiku, kas sniedz izcilus rezultātus cīņā ar 21. gadsimta problēmām – ādas novecošanās, dehidratācija, akne, pigmentācija un kuperoze. SIA „Ragne” oficiālie ATACHE Scientific Cosmetic zīmola izplatītāji Latvijā, to Jums var dot! 
Kosmētikas vērtību nosaka tas, cik daudz profesionāļu to izvēlas saviem klientiem. Gada laikā esam sasnieguši skaistumkopšanas speciālistus Rīgā, Talsos, Ogrē, Valmierā, Jelgavā, Saldū, Smiltenē u.c. Esam pabijuši Alikantes raģionā, Spānijā, kur apmācību laikā redzējām kosmētikas tapšanas procesu, satikām citu valstu kosmētiķus, distributorus, kas mūs vēl vairāk iedvesmoja darbam ar ATACHE. Pēc rūpnīcas apmeklēšanas varam droši apgalvot, ATACHE kosmētikas izstrādnēs ir ilgstoši pētījumi farmācijas jomā, jo ASAC Pharma pamatnodarbošanās ir medikamentu ražošana. 
Šajā rudens izstādē piedāvāsim Jums pašu jaunāko un ekskluzīvāko sejas ādas kopšanu no ATACHE. EXCELLENCE - kosmētisko līdzekļu līnija, kas iekļauj 3 produktus klientiem ikdienai un kompleksu sejas kopšanas procedūru profesionālai lietošanai skaistumkopšanas salonā, ko veido 6 atsevišķi procedūras komponentiem un 2 masāžas tehnikas. Būisks ieguvums 21. gadsimtā ir tas, ka šīs līnijas produkti NESATUR PARABĒNUS.
Tiekamies izstādē, kur Jums būs iespēja apskatīt, izmēģināt un iegādāties visu ATACHE Scientific Cosmetic kosmētikas klāstu par izstādes cenām. Meklējiet mūs stendā Nr. B22
Izstādes darba laiki
1. novembris, piektdiena 11:00 līdz 20:00
2. novembris, sestdiena 11:00 līdz 20:00
3. novembris, svētdiena 11:00 līdz 19:00

2. novembrī izstādes ietvaros norisināsies konference CIDESCO asociācijas biedriem "Pigmentācijas traucējumi, ārstēšana un citi iespējamie risinājumi". Plašāka informācija pieejama šeit...

2 komentāri:

  1. Vai kādreiz konferenču prezentācijas ir pieejamas arī online?

    AtbildētDzēst
  2. Jā, es arī labprāt pievienotos online konferencēm!

    AtbildētDzēst