trešdiena, 2013. gada 11. decembris

ANMA masāža ATACHE kosmētikas koncepcijā

Jau iepriekš esmu stāstījusi par Geisha - ANMA masāžu saistībā ar ATACHE kosmētiku. Šīs masāžas kustības pielietojamas kopā ar ATACHE Laboratories izstrādāto jaunāko sejas kopšanas pocedūru ar kaviāra ekstraktu EXCELLENCE.

Šīs masāžas saknes meklējami jau senajā Ķīnā, kad izcilas gan sejas, gan ķermeņa masāžas varēja baudīt tikai augstmaņi un imperatori. Masāžas kustības un līnijas meklējamas ķīniešu tradicionālās medicīnas krātuvēs 5 tūkstošus gadu atpakaļ, kad Ķīnā valdīja imperators Hwang Ti, kura veidotie raksti ir senākais rakstības piemineklis Ķīnā, kas saglabājies līdz mūsdienām.
Masāžas idejas pamatā ir spēja rast harmoniju ar visumu, ar atšķirīgām masāžas tehnikas kustībām, atšķirīgu uzspiedienu intensitāti, berzēšanu u.c. tiek panākts gan ķermeņa, gan gara atbloķēšanās process, kas ļauj brīvi plūst enerģijai, saglabājot ideālu veselības stāvokli.
Pirmsākumos šī masāžas tehnika tika izmantot ķermeņa masāžas laikā, bet, tai pilnveidojoties un attīstoties, ir pielāgotas kustības, kas tiek izmanotas sejas masāžas laikā. 

Sejas ādas masāžas laikā āda tiek nedaudz knaibīta, tiek iekļauta arī skalpa daļas masāža un vibrējošas kustības, kas kopumā iekļaujas 13 soļos. Šīs masāžas shēmu ir izveidojuši ASAC Pharma metodiķi sadarbībā ar senās metodikas ANMA pratējiem.
ATACHE anma masāžaIeguvumi, veicot šo masāžu procedūras laikā: 
  • tiek piepacelti sejas muskuļi, 
  • samazinās dziļākās, kā arī mīmiskās grumbiņas, 
  • uzlabojas asinsrite, 
  • veselīgs ādas tonis,
  • sejas ādai vairāk piekļūst skābeklis, līdz ar to tiek izvadītas arī liekās šlakvielas,
  • ir izteiks sejas ādas liftings.

3 komentāri:

  1. Cik ilgi saglabājas liftinga efekts?

    AtbildētDzēst
  2. Cik bieži jāveic šī procedūra?

    AtbildētDzēst
  3. Pašai nav pacietības uz ko tādu, bet, jā, esmu redzējusi draudzenes, kuras regulāri šādu masāžu veic, un jāatzīst, ka rezultāts ir lielisks!!!

    AtbildētDzēst