pirmdiena, 2015. gada 12. janvāris

Padomi ādas kopšanai ziemā



Ziema ir klāt, šajā aukstajā laikā sašaurinās asinsvadi, kapilāros nepietiekoši piekļūst ūdens, rezultātā mūsu āda cieš no atūdeņošanās. Šūnām pietiekošā daudzumā netiek piegādātas barības vielas un skābeklis un āda kļūst pelēka, nedzīva, sausa un jutīga. Tādēļ rūpīgi jāizvēlas atbilstoši kopšanas līdzekļi ziemas periodā, kas nodrošinās ādas aizsardzību, optimālu mitruma līmeni un efektīvu barošanu.


ATACHE kosmētiķi iesaka serumu SUBLIME LIFT NIGHT, lietojot to gan pirms dienas, gan nakts krēma uzklāšanas, tādā veidā iegūstot daudz augstvērtīgāku un mitrināšanas īpašībām bagātāku ikdienas sejas ādas kopšanas rituālu. Mitrinošās īpašības nodrošina gan lielmolekulāra hialuronskābe - ādas virskārtā, gan mazmolekulāra hialuronskābe - dziļākajos ādas slāņos.



Nedrīkstam aizmirst arī ādas sabiedrotos, C vitamīnu saturošos sejas ādas kopšanas līdzekļus, kas palīdzēs tikt galā ar aukstuma radītajām sekām. C Vital sērijā iekļautie līdzekļi, īpaši tīras askorbīnskābes serums ar 5% C vitamīna koncentrāciju, pateicoties savām antioksidanta īpašībām, palīdzēs cīņā ar brīvajiem radikāļiem, kas nodara kaitējumu ādā esošajam kolagēnam un elastīnam.

EXCELLENCE līnijas produkti, kas paredzēti nobriedušas sejas ādas kopšanai, nodrošinās starojošu, atjaunotu un mirdzošu ādu. Profesionālā procedūra, kuras sastāvā ir vairāk kā 20 aktīvo komponentu, atdzīvinās un atjaunos ādas šūnas, kā arī aktivizēs fibroblastus, kas, iestājoties aukstam laikam, kļūst slinkāki.




Vēl pāris padomu, ka palīdzēs saglabāt ideālu ādu ziemas laikā:
  • Dienas laikā jālieto vismaz divi litri ūdens
  • Izvairieties no ļoti karsta ūdens lietošanas dušas laikā, kas var traumēt ādu un izraisīt asisnvadu plīsumus
  • Ieteicamā temperatūra telpām ap 20ºC
  • Neaizmirstiet par ikdienas sejas ādas kopšanu - attīrīšana, mitrināšana un pīlings
  • Papildiniet savu ēdienkarti ar svaigiem augļiem un dārzeņiem
  • Dabiski audumi, kā kokvilna un vilna, ļaus ādai elpot un justies komfortabli
Lai skaists jums šis ziemas laiks! 

2 komentāri: