otrdiena, 2017. gada 9. maijs

Ekspress sejas kopšanas procedūras

Mūsdienas gandrīz katrs skaistumkopšanas salons savā piedāvājumā iekļauj ātrās (ekspress) sejas kopšanas procedūra. Ir pieprasījums pēc ātrām un efektīvām procedūrām, kurām klients var iztērēt pavisam nelielu daļiņu sava laika. Bieži šāda veida procedūras tiek meklētas brīdī, kad ir paredzēts kāds nozīmīgs pasākums, kura laikā jāizskatās svaigi, starojoši un labi.

Galvenā būtība ātrajām sejas kopšanas procedūrām

Ir divas būtiskas pazīmes, kas iekļaujas ekspress procedūras raksturojumā, t.i., īsā laika posmā, maksimāli labs rezultāts. Neskatoties uz īso laika posmu, ko pavadām kosmetologa kabinetā, šīs procedūras laikā iekļauj standartdarbības, kas ir jebkurai sejas kopšanas procedūrai - attīrīšana, ādas barošana, mitrināšana un, protams, aizsardzība. Lai šādas procedūras laikā gūtu maksimālu efektu, nerastos apsārtumi, alerģiskas reakcijas un tūska, ir ļoti uzmanīgi jāizvēlas aktīvās sastāvdaļas, kuras iekļaut sejas kopšanas rituālā.

Ir būtiski apzināties, ka ātrās procedūras, kas parasti ilgst līdz vienai stundai (30-40 min), nav paredzētas cīņai ar dziļākajā grumbām, pigmentācijas plankumiem vai kuperozes problēmām. Procedūras laikā atbrīvojas no atmirušajām ādas šūnām, piešķir ādai tonusu, intensīvi mitrina, samazina noguruma pazīmes un zilos lokus zem acīm.


Kā pirmais un viens no galvenajiem posmiem ātrajās procedūrās ir attīrīšana. 

Šāda veida procedūrās mēdz lietot ultraskaņas sejas ādas attīrīšanu - efektīvi attīra bloķētās poras, piemīt mikromasāžas efekts, nerada tūsku un redzami samazina mazās, mīmiskās grumbiņas. Ja līdz pasākumam ir vairāk kā viena diena, tad pie ādas attīrīšanas iesaka monoskābju pīlingus (mandeļu skābi, pienskābi). Drošu pīlingu, kas izlīdzinās ādas reljefu, atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām, samazinās poras un grumbiņu dziļumu, tajā pašā brīdī, atļaujot ādai ātri atjaunoties.
Pēc rūpīgas ādas attīrīšanas, ir vairākas iespējas, kas iekļaujas ātrajās procedūrās:
  • jebkuram āda tipam - drenāžu aktivizējošās un plastificējošas sejas maskas,
  • sausai sejas ādai - komprešu veida maskas ar augstu mitrinošo komponentu saturu (piemēram, hialuronskābi),
  • taukainai sejas ādai - maskas, kuru pamatā ir māli, kas sekmē poru samazināšanos, samazina taukaino spīdumu, novērš ādas pelēko toni,
  • plānai ādai ar izteiktiem asinsvadu dzīslojumiem - maska ar anti-kuperozu iedarbību sekmējošām aktīvajām sastāvdaļām, kas izlīdzina ādas toni.

Ekspress procedūra sejas ādai
Sejas ādai, kam raksturīga tūska, kā arī izteikti zilie loki zem acīm, iesaka limfodrenāžu aktivizējošas sejas maskas, ekspres-maskas ar augstu vitamīnu koncentrāciju, sejas kopšanas līdzekļus ar augu ekstraktiem un hialuronskābi.






Ātrās sejas kopšanas procedūras - tas ir kosmetologa improvizācijas lauciņš, kurā ieguvējs būs ikviens klients!

6 komentāri:

  1. Ko vari ieteikt, ja nav tūskas, bet ir izteikti zilie loki zem acīm?

    AtbildētDzēst
  2. Zilajiem lokiem palīdz tikai korektors.

    AtbildētDzēst
  3. Es arī šo piekopju. Man palīdz pret sejas sasārtumu un tumšajiem lokiem zem acīm.

    AtbildētDzēst
  4. Jā, šī sejas procedūra ir lieliska! Jāatzīst, ka efekts ilgtermiņā redzams tikai tad, ja masku liek 1x nedēļā regulāri.

    AtbildētDzēst