ceturtdiena, 2013. gada 7. marts

Acu krēmi

Gandrīz katra sieviete zina, ka pirmais, kas nodod viņas vecumu ir grumbiņas, kas radušās acu zonā.
Mūsu kosmētikas klāstā ir 3 acu krēmi, kas ļaus izvēlēties sev vispiemērotāko. Šajā ziņā, man patīk ATACHE laboratorijas nostāja - viņi nekonkretizē gadus, no cik līdz cik ir ieteicams lietot vienu vai otru krēmu, bet gan liek uzsvaru uz problēmu ar kuru ir nepieciešams cīnīties.
Kosmetologi iesaka lietot acu krēmu tajā brīdī, kad sākam nojaust par mīmiskajām grumbiņām. Mīmisko grumbiņu viens no rašanās iemesliem ir nepietiekams mitruma līmenis ādā.
Izvēloties savu pirmo acu krēmu, vajadzētu pakonsultāties ar kosmetologu vai kādu citu, patiešām zinošu cilvēku, jo mūsdienu mārketings ir tendēts uz pārdošanu, kā rezultātā tiek piedāvāts dārgākais un dažkārt nevajadzīgs, neatbilstošs līdzeklis. Uzklājot acu krēmu, svarīgi atcerēties, kas tas jādara vieglām punktveida kustībām, berzēšana un rīvēšana šajā reizē nederēs, jo āda ap acīm ir plāna un trausla.



Eye Contour acu krēms - viegls, mitrinošs krēms, kas samazina grumbiņas, novērš tūsku un tumšos lokus zem acīm. Sastāvā ietilpst antioksidantu komplekss, kas bagātināts ar kofeīnu. Ideāla skvalāna, jojobas eļļas, lecitīna koncentrācija nodrošina to, lai āda tiktu aizsargāta no ārējās vides ietekmes. Krēma lietošanas rezultātā samazinās grumbiņas, tiek novērsts mitruma zudumu un uzturēta ādas elasticitāte. Āda acu zonā kļūst starojoša, atjaunota, dziļi mitrināta, kā arī samazinās noguruma pazīmes.
Aktīvās sastāvdaļas: vitamīni A, E, C, beta glikāns, kofeīns, Āzijas centīlijas ekstrakts, jūras kolagēns.


Eye Wrinkle Attack pretgrumbu krēms acu zonai. Krēms  satur inovatīvus komponentus MDI Complex® un Eyeseryl®, kas īpaši izstrādāti ādas kopšanai acu zonā. Sastāvā esošās aktīvās vielas: retinols un Q10, novērš novecošanās pazīmes, samazina mīmiskās grumbiņas un padara mirdzošu un veselīgu ādu ap acīm. Seruma lietošanas rezultātā samazinās tūska un tumšie loki, āda kļūst gluda un uzlabojas tās elasticitāte.
Aktīvās sastāvdaļas: koenzīms Q10, tīrs retinols, MDI Complex ® and Eyeseryl ®


Intensive Lift Contour krēms acu un lūpu kontūrām. Krēma formulā iekļautās sastāvdaļas: Snap-8,Botoksam līdzīga viela,  peptīds, kas rada liftinga efektu, izlīdzina sejas ādu par acīm un lūpām. Āda kļūst blīvāka, tvirtāka un maigāka, izlīdzinās smalkās grumbiņas, radot jaunības efektu.
Aktīvās sastāvdaļas: Gatuline® koncentrāts, sojas izoflavons, hialuronskābe, Snap-8®, Syn-Ake®.


2 komentāri: