ceturtdiena, 2013. gada 20. jūnijs

Līgo svētku tradīcijas

Svētki nāk un mūsu kosmētiķi ir sagatavojuši jautrus un pozitīvus ieteikums Tavam  skaistumam un veselībai! :)
Lūk, dažas idejas, kas Tevi iedvesmos sagaidīt un pavadīt Jāņu nakti skaistai un starojošai:

  • No paša agra rīta dodies izbaudīt veldzējošo rīta rasu, kas dos spēku un mundrumu visiem dienas darbiem. Padarīs Tavu smaidu neatvairāmu un ādu starojošu un dzīvīgu.
  • Lai savu burvīgo izskatu varētu saglabāt visu nākošo gadu, Jāņu dienā salasītās zālītes iesaldē ledus gabaliņos. Nākamajās dienās tie lieti noderēs sejas ādas atsvaidzināšanai.
  • Tā kā Līgo naktī gaidāms pilnmēness, tad jāiet kailam peldēties. Mēness enerģija palīdzēs atbrīvoties no visa negatīvā gan fiziski, gan garīgi. Šeit varam droši teikt - veselā miesā vesels gars!
  • Vēl viens no rituāliem, kas Tev palīdzēs, ir vainaga darināšana. Pinot vainago, domā pozitīvas domas, tad arī viss turpmākais gads būs jauks un izdevies. Vainagu veido lielu, krāšņu un bagātīgu, tas pie reizes pasargās Tavu seju no odu kodumiem.
  • Tik vienkārši un patiesi - sagaidi saullēktu. Saules enerģijas deva dos Tev spēku tikt galā ar visu, kas gaidāms Tavā ceļā! Un ja vēl sagaidīsi Jāņu rītu kaila, skrienot pa pļavu, izdevies gads garantēts. Skaistuma stari atmirdzēs uz Tavas ādas visu gadu!
  • Bet pavisam nopietni - tā kā nedēļas nogalē sola spēcīgu saules starojumu, neaizmirsti pasargāt savu sejas un ķermeņa ādu no UVA un UVB staru iedarbības, jo sūrstoša āda pēc saulītē pavadītām dienām nav patīkama nevienam! :)



3 komentāri: