otrdiena, 2013. gada 25. jūnijs

Jaunākās tendences make-up un hair vasarā 2013

Pirms svētkiem kosmētiķiem, kas strādā ar ATACHE kosmētiku, piedāvājām lielisku iespēju:


  1. iepazīties ar jaunumiem no ATACHE Laboratorijām: EXCELLENCE un ULTRA LIFT
  2. uzzināt par aktualitātēm un tendencēm 2013 vasarai grimā un matu sakārtojumos kopā ar Sanitu Gaudzēju.

Seminārs izvērtās patiešām jauks un pozitīvā atmosfēra neatstāja vienaldzīgos.
Lai arī tu gūtu plašāku ieskatu, kas tad ir aktuāls šīs vasaras grimā un matu sakārtojumos, sniegšu mazu ieskatu Sanitas Gaudzējas lekcijā.
Ik dienu mēs redzam sev apkārt jaunas un krāšņas tendences gan make-up mākslā, gan matu sakārtojumos. Izrādās to visu nosaka dizaineri, modes skates, gadsimts un mode (Noteiktas gaumes, noteiktu paradumu, ieskatu kopums noteiktā laikposmā. www.tezaurs.lv ) Tā ir iedvesma iksezonas jaunumu sākumam. Un ja par vasaru, tad, lūk, Tavas vasaras tenences matu sakārtojumos:















  • Zemās copes! Tās nekur nav pazudušas, bet gaidīja jau aiz apvāršņa, un tās noteikti var variēt, pieglaustas, izspūrušas, lokainas. Tieši tādas, kā Tu vēlies! Galvenais necel pārāk augstu, jo tomēr tās ir zemās copes... :)
  • Super-Taisni! Piešķiriet taisniem matiem savu elganci! Izžāvē matus, izķemmē ar lielo matu ķemmi, un ar minimālu piepūli, tu saņem iespaidīgu efektu, kas Tevi padarīs par šīs vasaras burziņu dīvu.
  • Zemā aste! Ir skaidrs, kur nāk zemās copes, tur būs arī astes, iespēju daudz. Tās var kombinēt arī ar bizēm - vienu divām vai vairākām, lai frizūras efekts būtu interesants un skatienus piesaistošs.

  • Īsie piegriezumi! Nebūt nē, šie nav zēnu piegriezumi, bet gan sievišķīgi tendētas frizūras īsiem matiem, ko atradīs sev katra īso matu īpašniece! Un kādēļ gan nepamēģināt īsu matu griezumu tieši vasarā, kad garo matu īpašnieces cīnās ar karstumu un mēģina savīšķīt savu matu rotu nelielā, ērtā copē.. ?
  • Viļņi! Kas gan var būt romantiskāks par plīvojošiem matiem šovasar. Atceries, ka viļniem nav jābūt gludām lokām, tie var būt arī tikko saulē izžāvēti mati pēc karstas peldes, mazliet pabalējuši un tavai personībai atbilstoši.



  • Slapjo matu efekts! Pievieno nedaudz matu gēlu plaukstās, un ar pirkstiem izcel to matu daļu, kuru vēlies. Šis stils gan labāk piestāvēs ektravagantām personībām kādā no vasaras festivāliem, galvenais nevajag pārspīlēt.
  • Aksesuāri matos! Lai, vēl vairāk pievērstu uzmanību saviem matiem, droši vari arī tajos ko ielikt, te nu brīva vaļa fantāzijai. Sākot ar krāšņām puķēm un beidzot ar smalkām matu gumijām, kas paredzētas zemo copju saveidošanai. Drosmīgajiem pieder pasaule!
Kad mati ir saveidoti varam ķerties klāt sejas ādai un Tavam ikdienas un/vai vakara grimam. Daži padomi, kas Tev atvieglos ikdienas krāsošanās procesu, jo Tu zināsi, kas tieši tagad ir aktuāls:


  • Zīdaini sudrabainas krāsas lieliski papilidnās melnā līnija. It kā tendence, kas varētu būt aktuāla ziemai, bet nē, šoreiz - vasara!
  • Biezas, izteiksmīgas, treknas uzacis, kur tad bez tām! Arī šīs vasaras hīts. Ja sejā ir redzamas uzacis, tad Tu nepazudīsi pūlī.
  • Neona toņi! Šovasar ir ne tikai apģērbos, bet arī make-up. Esi drosmīga un izmanto to ne tikai lūpu krāsā, bet arī acu ēnā. Vēl tikai viena nianse - ja izmanto košu toni, tad dari to tikai vienā no zonām, piemēram, tikai lūpu vai tikai acu akcentēšanai.
  • Dūmakainajām acīm, pievieno nedaudz bronzīgo, zelta toni, un tās tavu skatienu padarīs vēl izteiksmīgāku. Hmmm, liktenīgā sieviete.
  • Ultra biezas skropstas! Par tām noteikti jāparūpējas šovasar. Vari uzlikt, lai Tavas skroptas ir izteiksmīgas ikdienā, vai atstāt to, kā efektīvu vakara grima papildinājumu.
  • Neona toņi acīs, ar Tevis izvēlētajiem aksesuāriem, padarīs to vēl īpašāku. Futūriskas līnijas virs plakstiņa, tā ir šīs vasaras TOP tendence.


  • Solid Bronze – tas bieži vien pāriet no sezonas uz sezonu un ir neizzūdošs arī šovasar. Bronza Taviem viegiem. Retro šarms, virsnieku dāmas šogad ir akutalitāte Nr.1! Iztrūkstošs krāsu laukums lūpu centrā, ir jaunums grima tendencēs. Uzkrāso lūpas un pašu to viduci atstāj bez pigmenta, nedaudz seksīgi un drosmīgi.

Tās ir tendences, kas Tev palīdzēs sagatavoties vasaras karstākajām ballītēm.
Paldies mūsu lieliskajam draugam make-up un hair māksliniecei Sanitai Gaudzējai.
Ja Tev ir radušies kādi jautājumi, droši vari sazināties ar Sanitu t. 27508999 sanita@makeupfactory.lv
Viņa Tev palīdzēs pārveidot tēlu arī kādā Tev svarīgā dienā!

Tā kā rudens nav aiz kalniem, droši vari ieplānot nākamo semināru, kas norisināsies 5. augustā un tad jau mēs kopā ar Sanitu runāsim par jaunākajām tendencēm 2013. gada rudenim! :)  

Lai izdevusies un krāsaina šī vasara!


4 komentāri: