trešdiena, 2013. gada 20. februāris

Liftinga procedūra sejai

LIFT THERAPY kakla un sejas ādai

ATACHE Scientific Cosmetic piedāvā liftinga procedūru elasticitāti un tvirtumu zaudējušai sejas un kakla ādai.
Zinātniskās kosmētikas izstrādātāji ATACHE akcentē, ka gludas un zīdainas ādas pamatā ir veselīga šūnu struktūra, kurā notiekošie fizioloģiskie procesi ir ideālā balansā. To nodrošina tādas aktīvās sastāvdaļas kā hialuronskābe, gatulīna koncentrāts, sojas izoflavons un Essenskin ® (papildus kalcija un aminoskābju avots ādai).
Procedūras mērķi:
  • atjaunots sejas un kakla ādas turgora līmenis, 
  • aizsargāta āda no kaitīgajiem vides faktoriem, 
  • līdzsvarots šūnu metabolisms un proteīnu sintēze, 
  • uzlabots sejas ovāls, 
  • samazināts dubultzods, 
  • intensīvi mitrināta, gluda un zīdaina āda.
ĀDAS ATTĪRĪŠANA UN SAGATAVOŠANA PROCEDŪRAI
1.solis. Dekoratīvās kosmētikas noņemšanai tiek lietots Make Up Remover Oil, hipoalerģisks līdzeklis, kura sastāvā ir dabīgās eļļas, saskarē ar ūdeni pārvēršas vieglā emulsijā un lieliski noņem visa veida kosmētiku no acīm un lūpām. Pēc kosmētikas noņemšanas sejas, kakla un dekoltē zona tiek tonizēta ar burvju lazdas ekstraktu saturošu Aqua Tonic toniku.
2.solis. Seko ādas attīrīšana ar maigu pīlingu Exfoliant Scrub, kas tiek iestrādāts samitrinātā ādā vieglām augšupejošām masāžas kustībām. Noņem ar mitru kosmētisko sūkļu palīdzību.

PROCEDŪRA LIFT THERAPY
1. solis. Augšupejošām, nedaudz knaibošām kustībām, kas vērstas no dekoltē zonas uz zodu, iestrādā Performance Neck Solution serumu, kura pamatā ir īpaši izstrādāta kakla ādu nostiprinoša formula. Mazāšu veic līdz brīdim, kamēr serums pilnībā iesūcies.

2. solis. Stingrām, glāstošām kustībām, sākot no zoda līnijas uz augšu, uzklāj Lift Excellence koncentrātu, līdz tas pilnībā iesūcies ādā. Koncentrāts satur gatulīnu, kas aktivizē dabiskās ādas liftinga īpašības.

3. solis. Alginātu masku Model Lift Mask ieber bļodiņā un samaisa (oksidē). Pievieno 90 – 110 ml ūdens un sajauc. 5 minūšu laikā masku uzklāj virzienā no dekoltē uz pieres daļu un ļauj iedarboties 20 minūtes.

4. solis. Kā noslēdzošais solis procedūrai ir Sculpt Lift Shock emulsija, kuras sastāvā ir lielmolekulārā un mazmolekulāra hialuronskābe. Uzklāj uz dekoltē, kakla un sejas ādas augšupvērstām kustībām. Ietiecams brīdināt klientu pēc procedūras uzreiz nepieskarties ādai, jo no sastāvā esošā eleuterokoka uz ādas veidojas plāna cukura kārtiņa.

Procedūra var tikt apvienota ar elektroporāciju, kuras laikā tiek iestrādāts Performanece Neck Solution serums kakla un zoda zonā.

3 komentāri: