otrdiena, 2013. gada 16. aprīlis

ATACHE kosmētika Expo Beauty 2013

Expo Beauty 2013 noslēgusies un var sākt gaidīt pavasari.

Nedēļas nogale tika pavadīta saspringtā gaisotnē Skonto hallē ar ATACHE Scientific Cosmetic zīmolu. Prieks, ka visu trīs dienu garumā Jūs apmeklējāt mūsu stendu. Kopumā izstāde laikam nebija domāta tikai profesionāļiem, bet gan visiem interesentiem un dažādiem dīvainiem tirgoņiem. Profesionālās kosmētikas klāsts kosmētiķiem bija ļoti niecīgs. Priecēja organizētie semināri, tie bija kvalitatīvi un izdevušies. Jaunāko informāciju varēja smelties gan masieri, gan kosmētiķi, gan frizieri.
Visas trīs dienas mums raitā solī garām staigāja glīti saveidotas modeles, kuru krāšņais make-up un tērpi lika aizrauties ne viena vien skatītāja elpai. Augstie papēži gan dažbrīd traucēja pārvietoties pa mīksto Skonto halles grīdas segumu, bet skaistums prasa upurus.


Interesanti bija pavērot profesionālu masieru darbu konkursa "Labākais SPA meistars 2013" ietvaros.
Lai ATACHE Scientific Cosmetic kļūtu vēl populārāka Latvijas profesionāļu lokā, piedalījāmies Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas rīkotajā seminārā.


Mēs sakām lielu paldies Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijai - CIDESCO sekcijai Latvijā un personīgi Nellijas Janaus kundzei, ka SIA Ragne tika sniegta iespēja parādīt ATACHE Scientific Cosmetic zīmolu labākajiem Latvijas kosmētiķiem. Tagad tikai jāgaida rezultāti!

Paldies, ikvienam, kurš apmeklēja mūsu stendu - priecājās par kosmētiku, izmēģināja sev piemērotus kosmētikas līdzekļus, uzzināja daudz vairāk informācijas par profesionālās kosmētikas klāstu un vienkārši priecājās par mūsu mākslinieces izveidotajiem tauriņiem, kas uzvēdīja pirmās pavasara vēsmas.

Uz tikšanos mūsu skaistumkopšanas salonā Verdi. www.salonsverdi.lv
ATACHE kosmētiku iespējams iegādāties ne tikai pie profesionāļiem kosmētiķiem, kas strādā ar mūsu zīmola profesionālo klāstu, bet arī interneta veikalā www.shopbeauty.lv 

Tuvākie semināri profesionāļiem: 

  • 29. aprīlī - ķermeņa kopšanas koncepcija no ATACHE Scientific Cosmetic
  • 20. maijā - antioksidantu spēks sejs ādai pavasarī ar Cvital. Lift Therapy - sagurušai un elasticitāti zaudējušai sejas ādai.
Semināri profesionāļiem tiek rīkoti bez maksas, sākums 10:00 Norises vieta: Rīga, Cēsu iela 31, k.3., VIII durvis. Iepriekš lūgums pieteikties 22003444

Uz tikšanos citās izstādēs un semināros!



4 komentāri: