pirmdiena, 2013. gada 29. aprīlis

Seminārs ķermeņa kopšanā

Šodien no 10:00 līdz 12:00 skaistumkopšanas salonā Verdi norisinājās apmācības ķermeņa kopšanas speciālistiem par ATACHE Scientific Cosmetic zīmola kosmētiskajiem līdzekļiem.
ATACHE zīmols piedāvā kompleksas ķermeņa kopšanas procedūras, kas paredzētas darbam skaistumkopšanas salonos, kā arī ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas lietojami mājas apstākļos.
Semināra teorētisko un praktisko daļu vadīja kosmētiķe - apmācību speciāliste Ilze Lieģe.
Kopumā ķermeņa kopšanas speciālistes tika iepazīstinātas gan ar atsevišķiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem, cukura pīlingu, toniku ķermenim, masāžas krēmu, gan ar kompleksām procedūrām, kas paredzētas ķermeņa ādas liftingam un procedūru ar pretcelulīta darbību.
Praktiskajā daļā pretcelulīta procedūru uz savas ādas izmēģināja masiere Sanda Dēliņa. Sanda ir izmēģinājusi procedūru un tagad to droši un pārliecinoši var piedāvāt arī skaistumkopšanas salona Verdi klientiem.

Īsumā par pretcelulīta procedūru.


Kopumā procedūras laiks ir no vienas līdz 1,5 stundām.
1. Sākam visu ar cukura pīlingu, ko iestrādā sausā āda, lai to aktivizētu pievieno ķermeņa toniku, kas satur sojas proteīnus, dižskabārža ziedpumpuru un aļģu ekstraktus. Pīlinga laikā lielākā daļa cukura izkūst, atlikumus noņemam ar mitrām kompresēm.
2. Otrajā posmā uzklājam Cellu-attack gēlu, kas regulē asinsvadu caurlaidību, un sekmē aktīvo sastāvdaļu dziļāku iekļušanu audos. Šī gēla pamatsastāvu veido aļģu ekstrakts, kofeīns, L-karnitīns, anti-celulīta komplekss un jodotrāts. Tieši šīs pēdējās sastāvdaļas dēļ, pretcelulīta procedūru nedrīkst lietot cilvēkiem, kam ir problēmas ar vairogdziedzeri, kā arī neisaka sievietēm grūtniecības un zīdīšanas periodā.



3. Problēmzonās turpina pretcelulīta masāžu un uzklāj Active Film emulsiju. Pēc rūpīgas emulsijas iemasēšanas, tiek veikta ķermeņa ietīšana. Aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanās process ilgst 20 minūtes, kuru laikā procedūru nedrīkst apvienot ar sildošo segu vai/un palagu.


4. Pēc ietīšanas un 20 minūšu relaksācijas ķermeņa ādai tiek uzklāts pēdējais procedūras komponents Cellu-attack II serums, kura sastāvā esošie komponenti - jūras kāpostu ekstrakts, citronu eļļa, piparmētru eļļa un ķermeņa ādu nostiprinošs komplekss garanē intensīvu ādas mitrināšanu un barošanu. Āda kļūst tvirta, elastīga  un zīdaini mīksta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru