trešdiena, 2013. gada 17. aprīlis

Ultra lift

Hannibal Laguna Ultra Lift - liftinga serums sejas ādai


Ultra Lift serums ir nākotnes kosmētikas filozofijas pamatbāze, kas tika izstrādāta kopīgi sadarbojoties izcilam spāņu dizaineram Hannibalam Lagunam (Hannibal Laguna) un ATACHE laboratorijām.
Lielisks ekskluzīvs liftinga serums, kam piemīt ādu izlīdzinošas, mitrinošas un antioksidantu īpašības, ko nodrošina Āzijas centīlijas ekstrakts un hidrolizēti sojas proteīni. Paralēli ilgstošajam liftinga efektam, ko nodrošina Eleuterokoka ekstrakts, šī aktīvā sastāvdaļa palīdz samazināt dziļākās grumbiņas un mīmiskās līnijas, kā rezultātā zūd nogurma pazīmes un Jūsu āda kļūst gluda un starojoša.
Šis ir ideāls līdzeklis, ko ieteicams lietot pirms grima uzklāšanas, kā rezultātā āda kļūst gluda un maiga. Tā kā šim serumam piemīt ne tikai izteiktas ādu savelkošas īpašības, bet arī mitrinošas un spēja aizsargāt ādu no brīvo radikāļu iedarbības, izstrādātāji iesaka lietot liftinga serumu nedēļu pirms īpašiem dzīves gadījumiem, lai sasniegtu maksimālu efektu Jums svarīgā dienā.

Ultra Lift serums ir uzsācis savu ceļu ne tikai Spānijā, Amerikā u.c., bet arī Latvijā. Par šo jaunumu kosmētikā ir atbildīgs spāņu dizainers Hannibal Laguna un ATACHE laboratorijas. Galvenais vadmotīvs, kas raksturo šo liftinga serumu, ir iespēja sasniegt vēlamos rezultātus sejas kopšanā īsā laikā. Āda atgūst mirdzumu, samazinās noguruma pazīmes, mīmiskās līnijas un grumbiņas izzūd, padarot ādu gludu un maigu.
Prezentācijas laikā, kas notika Madridē. Slavenais dizainers atbildēja uz jautājumiem, kas radās interesentiem, lūk neliels ieskats arī Tev, lasītāj!
Kā Jums radās sadarbības ideja ar ATACHE kosmētikas izstrādātājiem?
Tā pat kā modes industrijā nav iespējams visu laiku turēties pie jau esošiem sasniegumiem, arī skaistumkopšanā ir nepieciešamas inovācijas, kas atbilst 21. gadsimta straujajam ritmam. Manuprāt, tieši šāds serums, kura iedarbība ir redzama acu mirklī un saglabājas ilgstoši, ir aktuāls gan mūsdienu sievietēm, gan vīriešiem.
Kam paredzēts šis līdzeklis?
Liftinga serums ir paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, kas vēlas paildzināt savas burvīgās ādas mirdzošo izskatu, kā arī intensīvi to mitrināt un aizsargāt no brīvo radikāļu iedarbības. Aktīvās sastāvdaļas nodrošina intensīvu mitrināšanu, līdz ar to šis serums piemērots jebkura tipa sejas ādām sākot no sausām līdz pat izteikti taukainai ādai. Tā pa nav ierobežojuma arī lietotāju vecuma ziņā, jo jaunākiem lietotājiem patiks ātrais efekts, kas saglabājas ilgu laiku, bet klientiem, kam jau parādījušās mīmiskās līnijas un grumbiņas, iespaidu atstās liftinga efekts, kas ādu padarīs gludu, mirklīgi samazinot tās noguruma pazīmes.
Šo serumu īpaši ir iecienījušas dāmas, kam svarīgi labi izskatīties arī brīžos, kad nogurums ņem virsroku un nav laika ilgstošām sejas kopšanas procedūrām.
Vai varat iedomāties kaut ko līdzīgu šim serumam?
Ja godīgi, tad nē! Manuprāt, pēdējos 20 gados nav radīts nekas jauns šādā ziņā – zibenīga un efektīva iedarbība. Ir daudz labu līdzekļu, bet to sastāvi nav mainīti jau gadiem, līdz ar to bieži jāsaskarās ar problēmu, ka āda tiek sausināta, redzamais efekts saglabājas īsu laiku, āda kļūst taukaina un lipīga, to nav iespējams kvalitatīvi noklāt ar grimu utt. Ar Ultra Lift āda atgūst savu darbisko pievilcību, tā kļūst gluda un samtaina.
Vai ir doma papildināt šo Ulta Lift sēriju ar vēl kādiem produktiem?
Manuprāt, serums ir tik pilnīgs, ka šobrīd nevaru iedaomāties neko labāku saviem klientiem, kas varētu uzlabot ādas izskatu par Ultra Lift.
Aktīvās sastāvdaļas: Eleuterokoka ekstrakts, āzijas centīlijas ekstrakts, apelsīna ekstrakts, hidrolizēti sojas proteīni.
Pagaidām serumu ir iespējams iegādāties tikai Cēsu ielā 31, salonā Verdi, bet pēc laciņa piedāvāsim iespēju arī interneta veikala lietotājiem: www.shopbeauty.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru