trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Apmācības Latvijā

Šonedēļ ir pagājušas tikai 3 dienas, bet ir gūti jauni iespaidi, plaša un noderīga informācija, esam papildinājuši savas zināšanas par ATACHE Scentific Cosmetic zīmola jauno sejas kopšanas produktu līniju EXCELLENCE. Visām jaunajām zināšanā un iespaidiem pamatā ir spāņu ciemošanās pie mums.
Apmācības divu dienu garumā. Īsumā pārstāstīšu par EXCELLENCE līnijas būtību un tad parādīšu, kā mums gāja apmācībās. :)

Kāda ir EXCELLENCE sērijas produktu priekšrocība un ieguvumi?

EXCELLENCE  ir jauna, ekskluzīva anti-age programma sejas ādas kopšanai, kuras komponentu aktīvās sastāvdaļas ir īpaši izmeklētas un iedarbojas uz trīs slāņiem, kas veido ādas struktūru - šūnās, starpšūnu matricā un epidermā. Šī izsmalcinātā ārstēšana piedāvā 3D tehnoloģiju apkopojumu, jo tā darbojas gan uz grumbiņu izlīdzināšanu, gan aizpildīšanu, palielinot ādas apjomu. Āda pārsteidzoši ātri atgūst savas jaunības pazīmes: elastību, ideālu mitruma līmeņa balansu, gludu un pilnīgu ādas virskārtu, gaišu, vienmērīgu un veselīgu ādas toni.
Galvenie ieguvumi:
  1. Palīdz saglabāt sejas ādu ilgstoši jaunu, aizkavē šūnu novecošanās procesu, pasargājot hromosomās esošos telomērus un stimulējot telomerāzes producēšanos.
  2. Paildzina korektu un precīzu šūnu funkciju norisi.
  3. Pasargā un atauno šūnu DNS. Iedzimtā transmisija.
  4. Nostiprina ādas ekstracelulāro matricu (Kolagēns, Elastīns un Hialuronskābe).
  5. Stimulē kolagēna produkciju un fibroblastu reģenerēšanos.
  6. Regulē ādas mitrināšanu caur šūnu ūdens kanāliem (proteīniem) akvaporīns4 un klaudīns1.
  7. Nodrošina oligoelementu (kalcijs, magnijs, cinks) iesaisti šūnas kvalitatīvā atjaunošanās procesā.
  8. Padara ādu gludu, pilnīgu, mīkstu, mitrinātu un starojošu, atjauno iepriekš zudušo ādas kvalitāti.
Lai mēs to visu tiešām redzētu savām acīm, spāņi ieradās pirmdien un apmācība varēja sākties. Kā jau vienmēr, viss sākās ar teorētisko līnijas apskatu. Uzzinājām par galvenajām sastāvdaļām, kas palīdz sasniegt iepriekš minētos rezultātus, apskatījām skaistas bildītes, apskatījām tgrafiskos masāžas tehnikas zīmējumus un tad galvenā apmācību speciāliste ATACHE kosmētikas trenere Maribela (Maribel Milán) ķērās pie procedūras demonstrēšanas.

Kā modele šajā dienā mums bija kosmētiķe Ilze Sudraba. Ilzei šajā vakarā bija liela pacietība, jo Latvija galvenā apmācību speciāliste ATACHE kosmētikai Ilze Lieģe cītīgi mācījās jaunās masāžas kustības, kas pastiprina EXCELLENCE procedūras augtvērtīgo rezultātu.
Mūs pozitīvi pārsteidza tas, ka rezultāti bija redzami jau pēc vienas procedūras, jo mūsu modelei ar jauno procedūru tika apstrādāta tikai vien sejas puse. Pamanījām, ka pacēlās gan acs, gan lūpas kaktiņš un smuki nostiepās sejas ovāls.

Pirmdiena noslēdzās vēlu vakarā un mūsu viesi devās uz viesnīcu, baudīt nakts mieru. Kā nākamajā rītā atzina Ilze Lieģe, viņa savos sapņos ir vēl cītīgi pārdomājusi jaunās masāžas tehnikas kustības, kuras nākamajā dienā viņa izbaudīja no Maribelas rokām. Pilnīga relaksācija, miers un patīkamas sajūtas.
Sarunas, apmācības, vērojumi, ieguvumi, divas dienas - tas viss izvērtās pozitīvā un patīkamā atmosfērā mūsu zemē, tagad tik jācer, ka nākamā reize, kad tiksimies ar Maribelu un exporta menedžeri Davidu (David López) būs saulainajā Spānijā.

Tagad mēs droši varam apgalvot, ka zinām visu par jauno EXCELLENCE sejas kopšanas procedūru un gaidīsim profesionāļus uz apmācībām 17. jūnijā 10:00 Cēsu ielā 31.
Kā jau vienmēr, apmācības ir bezmaksas un tiek piešķirti tālākizglītības punkti, kas ir svarīgi turpmākai resertifikācijai.

2 komentāri:

  1. Vai tiešām sejas procedūras var ietekmēt DNS un hromosomas?

    AtbildētDzēst
  2. Jau jau var pozitīvi ietekmēt DNS, tad ir produkti, kas arī negatīvi ietekmē? :O

    AtbildētDzēst