otrdiena, 2013. gada 26. februāris

Publikācijas un jaunumi

Latvijā skaistumkopšanas profesionāļiem ir pieejami tikai pāris kvalitatīvu žurnālu, kuros tiek publicēta jaunāka informācija par skaistumkopšanas aktualitātēm.
Martā un aprīlī varat mūs atrast Les Nouvelles Esthetique - žurnāls, kurā iespējams atrast atbildes uz dažādiem ar kosmetoloģiju saistītiem jautājumiem, informāciju par semināriem, aktualitātes kosmētisko līdzekļu piedāvājumā, profesionālās kosmētikas izplatītāju kontaktus u.c.
Profesionāla un kvalitatīva pieeja skaistumkopšanai!
 
Šodien gatavojāmies nākamajām publikācijām - fotosesija ar vīrieškārtas modeli, kas pacietīgi nogulēja 2 stundas, izbaudot Cvital sejas procedūru ar trīškāršu antioksadantu iedarbību. Gaidīsim rezultātus jau pēc pusotra mēneša žurnālā Les Nouvelles Esthetique.





Meistarklase žurnālā Kosmetik Baltikum
ATACHE Scientific Cosmetic zīmols ir parādījies arī jaunākajā Kosmetik Baltikum Professional. Šajā numurā varam lasīt aktuālu informāciju par pigmentācijas problemātiku, kādā veidā krēms iekļūst mūsu ādā? MEIKAPS: lietošanas insturkcija u.c.

Ceram, ka šī meistarklase (pa labi) u.c. SIA Ragne ievietotā informācija mudinās Jūs, cienījamie skaistumkopšanas speciālisti, pievienoties tiem profesionāļiem, kas jau ir izvērtējuši ATACHE kosmētikas būtiskākās priekšrocības.



1 komentārs: