pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Antioksidantu procedūra


INTENSĪVA C VITAL PROGRAMMA 

PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI

Ekskluzīva, revitalizējoša, nostiprinoša antioksidantu procedūra no ATACHE, kas sniedz iespaidīgus rezultātus cīņā ar pāragrām novecošanās pazīmēm (grumbiņas, izteiktas ekspersijas līnijas, elasticitātes un mirdzuma zudums), neitralizē brīvo radikāļu iedarbību un aktivizē kolagēna sintēzi.
IESAKA LIETOT, LAI
  • neitralizētu brīvos radikāļus, kas ir atbildīgi par oksidēšanās procesiem un ierosina ādas elasticitātes, tonusa un mirdzuma zudumu
  • pasargātu ādu no pāragrām novecošanās pazīmēm
  • aktivizētu kolagēna sintēzi
  • atjaunotu ideālu mitruma balansu sejas ādā pēc ilgstošas saules iedarbības
  • novērstu alkohola un tabakas lietošanas negatīvās sekas (pelēcīga, nespodra, plāna āda, elasticitātes zudums, pasliktināta asinsrite)
  • samazinātu stresa, noguruma, temperatūru maiņas radītās u.c. pazīmes
IEGUVUMI.
  1. āda kļūst mirdzoša un dzīvīga
  2. atjauno un nostiprina ādas noturību pret brīvajiem radikāļiem
  3. aizsargā ādu no pāragrām novecošanās pazīmēm
  4. aktivizē šūnu reģenerēšanās procesu
  5. padara ādu stingrāku un elastīgāku
1. Sejas ādas sagatavošana
Sejas āda attīrīšanai lieto jebkura veida attīrošos līdzekļus, šajā gadījumā tika lietoti SOFT DERM sērijas produkti, jo āda ir jutīga. Sastāvā esošais termālais ūdens un dabīgie komponenti bez konservantiem nodrošina patīkamu komfortu ļoti sausai, jutīga, kuperozai un saules iedarbībai pakļautai ādai.

2. Neaustās celulozes maskas sagatavošana
Mērtrauciņā ielej 15 ml Vitamin Complex toniku, kura sastāvā ir zirgkastaņas ekstraksts, kas palīdz nostiprināt kapiāru sieniņas un vitamīnu komplekss, tam pievieno 3 piles Seruma (tīrs stabilizēts C vitamīns), izmaisa un ieliek neaustās celulozes matricu, lai tā pilnībā absorbē visu šķidrumu.

3. Aktivizēšana
10 līdz 15 min tiek veikta sejas, kakla un dekoltē zonas masāža ar C vitamīna serumu. C vitamīna serumam ir patīkama konsistence, līdz ar to masāžu var veikt ilgi. C vitamīns uzlabo ādas elasticitāti, pasagrā to no brīvo radikāļu iedarbības, uzlabo pelēcīgas, neveselīgas ādas stāvokli.





4. Cellulozes maskas uzklāšana
Uzliekam masku uz sejas un izlīdzinām. Piesūcinām ar atlikušo toniku no mērtrauciņa. Maska lieliski piekļaujas sejas formai. Kad maska uzklāta, tai pa virsu klājam alginātu masku. Pateicoties šai cellulozes maskai, vieglāk ir noņemt alginātu masku.






5. Alginātu maska
Antioksidantu masku, kuras sastāvā ir zaļās tējas ekstrakts un C vitamīns, ieber bļodiņā un samaisa līdz viendabīgai konsistencei, pievienojot 90-110 ml ūdens. Uzklāj uz sejas, zoda līnijas un kakla, var klāt arī uz acīm, ļauj iedarboties 20 minūtes.
Pirms maskai piejaucam ūdeni, pulverīti ieteicams samaisīt, lai tam klāt tiktu gaiss - oksidācija.




6. Noslēgums
Noņem alginātu masku un uzklāj fluīdu, kura sastāvā esošais E vitamīns un alfa lipolskābe novērš priekšlaicīgu ādas novecošanās procesu, regulē ūdens balansu gan dermā, gan epidermā un rada optimālu vidi ādas reģenerēšanās procesiem. Šo fluīdu var klāt arī tuvu acu zonai, līdz ar to nav nepieciešams pēc procedūras papildus izmantot acu krēmu. Procedūras noslēgumā sejas āda ir mirdzoša, tās tonis ir vienmērīgs.


Lai procedūras rezultāts saglabātos ilgstošu laiku, efektīvākais mājas kopšanas produkts ir ekvivalents profesionālās procedūras sastāvā esošais C vitamīns un E vitamīns. Tā pat kā procedūrā, arī klientiem tas ir pieejams dalītā veidā, lai nenotiktu oksidācijas process un vitamīni nezaudētu savu efektivitāti.

3 komentāri: