ceturtdiena, 2013. gada 24. janvāris

Attīrīšana - pirmais solis uz veselīgu ādu!


Pamatlīnija sejas ādas kopšanai
ESSENTIELLE līnijas līdzekļi ir paredzēta sejas ādas kopšanai, kombinācijā ar citiem ATACHE kopšanas līdzekļiem, gan ikdienai, gan savienojumā ar profesionālajām procedūrām. Ideāli piemērota visiem ādas tipiem. Labākā izvēle, kas palīdz attīrīt, relaksēt un kopt ādu. Ikdienas skaistuma rituālam.

Lai āda tiktu pareizi attīrīta, būtiski ir ievērot dažus likumus.
1. Obligāti nepieciešams noņemt dekoratīvo kosmētiku. Īpaši uzmanīgi nepieciešams noņemt dekoratīvo kosmētiku acu zonā. Dekoratīvās kosmētikas noņemšanas laikā nedrīkst intensīvi berzēt zonu ap acīm. Tā ir ļoti trausla un plāna, stingras un intensīvas masāžas kustības to var pārāk daudz izstiep, kā rezultātā rodas gumbiņas.
2. Kā pareizi noņemt dekoratīvo kosmētiku no acīm? Uzlejam dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzekli uz vatītes un uzliekam uz aizvērtiem plakstiņiem. Viegli piespiežam un ļaujam līdzeklim iedarboties 1 minūti. Vieglām kustībā, kas vērstas uz leju vai sāniem, it kā "noslaukam" kosmētiku - acu tušu, ēnas, laineri u.c. Lietojot Total Makeup Remover eļļiņu, kas uzklāta uz plakstiņiem, to nepieciešams savienot ar ūdeni, lai rastos emulsija, kas noņems arī ūdens noturīgo kosmētiku.
3. Dekoratīvās kosmētikas līdzeklis nedrīkst sausināt ādu. Mitruma trūkums ādā padarīs tās toni nevienmērīgu, pelēcīgu, negludu.
4. Pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas ieteicams lietot mitrinošu toniku, lai pilnībā noņemtu vēl atlikušo dekoratīvo kosmētiku un sniegtu ādai papildu ūdeni, kas padarīs to mirdzošu un vienmērīgu.
Lūk, daži līdzekļi, kas palīdzēs Jums attīrīt un atsvaidzināt ādu!

Dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzeklis, kura sastāvā ir dabīgās eļļas (saules puķu, burkānu, kviešu dīgstu), ir hipoalerģisks un piemērots visiem ādas tipiem. Perfekti noņem visa veida dekoratīvo kosmētiku.

Dekoratīvās kosmētikas noņemšanas želeja bez smaržvielām, kas saskarsmē ar ūdeni pārtop par vieglas tekstūras putām, kas lieliski noņem visu veidu dekoratīvo kosmētiku, pilnībā attīra sejas ādu, padarot to gludu, veselīgu, matētu un svaigu.

Spēcīgs mitrinošs toniks , kas paredzēts visiem ādas tipiem, arī jutīgai sejas ādai. Pateicoties aktīvu sastāvdaļu kombinācijai, kuras pamatā ir augu bāzes dabīgas sastāvdaļas (kumelīšu ekstrakts), ādai tiek sniegta maksimāli laba sajūta.

Ādu atjaunojošs un nomierinošs līdzeklis pēc depilācijas. Pateicoties asinszāles ekstraktam, reģenē ādu, kā arī samazina rētaudu veidošanos gan pēc vaksācijas ar vasku, gan lāzerepilācijas. Šo līdzekli var lietot arī pēc spēcīgiem saules apdegumiem, kuru rezultātā āda kļūst sausa un pastāv iespēja rasties pigmentiem un rētām.

Augstāk minētie produkti pieejami gan klientiem lietošanai mājās, gan profesionāļiem. Profesionālie līdzekļi ir savienojami ar jebkuru no sejas kopšanas procedūrām. Sastāvā esošās aktīvās vielas nerada kairinājumi pat jutīgas sejas āda īpašniecēm. Procedūra, kuras laikā tiek izmantoti Essentielle līnijas līdzekļi, var tikt veikta arī ļoti jaunām ādām - mitrināšana un antioksidantu iedarbība padara ādu gludu, izlīdzina tās toni un samazina noguruma pazīmes, kas raksturīgas ne tikai briedumā esošām sievietēm, bet arī 21. gadsimtā aktīvā dienas ritmā esošām jaunietēm. Essentielle bāzes līnijā kosmetologiem pieejami šādi līdzekļi.

Exfoliating Scrub Pīlings sejai 200 ml
Maigs sejas pīlings, kas apvieno sevī ādu attīrošas un mīkstinošas īpašības. Noņem atmirušās ādas šūnas, sagatavo ādu nākamajam kopšanas līdzeklim. Nekairina ādu

Green Tea Mask Zaļās tējas maska 200 ml 
Nodrošina tūlītēju ādas svaiguma un komforta sajūtu. Uzlabo aktīvo sastāvdaļu darbību, kas ir iekļautas gan maskas sastāvā, gan līdzekļos, kas tiek lietoti nākamajos procedūras posmos. Atjauno optimālu mitruma līmeni, tonizē ādu, uzlabo elasticitāti.

Hydrocreme Intensīvi mitrinošs sejas krēms 200 ml
Profesionālai lietošanai paredzēt sejas krēms, kura pamatā ir augstas koncentrācijas mitrinošās sastāvdaļas, kas nostiprina hidrolipīdu slāni, padarot ādu elastīgu, mirdzošu un veselīgu. Īpaši izstrādāts ilgstošam sejas masāžas procesam, var lietot visa veida Atache profesionālās kopšanas procedūru laikā. Nodrošina tūlītēju komforta sajūtu ādai. 

Nutricreme Intensīvi barojošs sejas krēms 200 ml
Profesionālai lietošanai paredzēts sejas krēms, bagātināts ar barības vielām, kas stimulē šūnu aktivitāti, tādā veidā novēršot sausas ādas problēmas. Aizsargā ādu un novērš priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Īpaši izstrādāts ilgstošam sejas masāžas procesam, var lietot visa veida Atache profesionālās kopšanas procedūru laikā. Āda kļūst jaunāka, elastīgāka un bagātīgi mitrināta. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru