otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

Ilze Lieģe: ATACHE kosmētikai ir plašas pielietošanas iespējas


Ilze Lieģe par ATACHE kosmētiku
Kosmētiķe Ilze Lieģe

Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas valdes locekle Ilze Lieģe ir kosmētiķe ar vairāk kā 15 gadu pieredzi, kas ir galvenā apmācību speciāliste darbam ar ATACHE profesionālo kosmētiku. Ikdienā savas zināšanas papildina gan apmācībās Latvijā, gan ārpus valsts robežām, aktīvi interesējas par jaunumiem sejas un ķermeņa kopšanā. Ieguvusi 1. vietu Latvijas Pirmajā atklātajā skaistumterapijas profesionāļu – kosmētiķu konkursā. Profesionālis, kas savu darbu ar klientiem skaistumkopšanas un ārstniecības centrā „Verdi” uztver kā vērtību.
Manās rokās spāņu kosmētika ATACHE pirmoreiz nonāca 2012. gada pavasarī. Tad arī es to aplūkoju tuvāk un izmēģināju. Tālāka apmācība ar kosmētiskajiem līdzekļiem notika jau vasarā, kad spāņu kolēģi iepazīstināja ar ATACHE produktu pilnu klāstu, aktīvajām sastāvdaļām un procedūru protokoliem.
ATACHE kosmētikai ir daudzas  priekšrocības:
  • Kosmētika satur iedarbīgus aktīvos komponentus augstā koncentrācijā. Rezultāti neizpaliek.
  • Krēmi un aktīvie serumi ir vieglas tekstūras, ātri iesūcas ādā, kā rezultātā tā kļūst mīksta un samtaina.
  • Kosmētikas līnijas ir viegli saprotamas, nav līdzīgu produktu. Katrs kosmētikas produkts ir neatkārtojams, ar skaidru darbības mērķi.
  • Klientu kosmētikas klāsts patīkami papildina profesionālās līnijas.
Lai arī katra kosmētikas ATACHE produktu līnija ir unikāla, ar tikai tai piemītošām aktīvām sastāvdaļām, ir dažas, kas man īpaši iepatikušās.
 Noteikti gribu uzteikt OILY SK produktus, kas ir piemēroti taukainas un akne skartas ādas problēmu risināšanai. Laba aktīvo vielu kompozīcija ātri atrisina tādas problēmas kā bakteriāls iekaisums, apsārtums, ādas negludumi.

Patīkami pārsteidz C VITAL kabineta procedūra un aktīvie serumi mājas lietošanai. Augsta C, E vitamīnu un alfa lipolskābes koncentrācija nodrošina efektivitāti  cīņā ar brīvajiem radikāļiem un fotonovecošanos.

Mūsdienās īpaša vērība jāvelta klientiem ar jutīgu, kairinātu, alerģisku ādu un ādu ar kuperozes problēmām. Tāpēc man ļoti patīk līnija SOFT DERM, kuras pamatā ir izmantots termālais ūdens un kaperu pumpuru ekstrakts. Klients sajūt tūlītēju komfortu, jo ādai tiek noņemta nepatīkamā spriedze.”
Kosmētika pieejama interneta veikalā : www.shopbeauty.lv un skaistumkopšanas un ārstniecības centrā Verdi.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru