piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Kas mums ir?


Kopumā Spānijā izstrādātie un ražotie kosmētiskie līdzekļi ir iekļauti 9 produktu līnijās, kas garantē augstvērtīgus rezultātus gan sejas, gan ķermeņa kopšanā.
VITAL AGE RETINOL – intensīvi iedarbojas uz grumbiņām un laika atstātajām izmaiņām ādā. Inovācija skaistumkopšanā, kuras pamatā ir tīra retinola un Q10 labāko īpašību apvienojums.


CVITAL – kosmētisko līdzekļu līnija, kas bagātināta ar dabīgajiem antioksidantiem, kas uztur optimālu lipīdu balansu, nostiprina asinsvadu sieniņas, padara ādu veslīgu un izlīdzina tās toni. Sniedz tulīteju, acīmredzamu rezultātu!

LIFT THERAPY – kosmētiskie līdzekļi, kas izstrādāti, lai sejas un kakla āda atgūtu savu elasticitāti. Īpaši šajā līnijā jāakcentē liftinga krēms kakla ādai un pazodei – āda kļūst stingrāka, izlīdzinās smalkās grumbiņas, kakla un pazodes līnija kļūst izteiktāka.

OILY SKIN – efektīvs risinājums taukainas, problemātiskas ādas kopšanā. Oily Skin produkti dziļi attīra, mitrina ādu, kā arī regulē lipīdu izdalīšanos.

SOFTDERM – piemērtos īpaši jutīgas ādas kopšanai, kam raksturīgs mitruma zudums, kuperoze, samazinātas āda aizsagspējas.

DESPIGMEN – pretpigmentācijas sejas kopšanas līdzekļi, kuru efektivitāti nodrošina dabīgo izejvielu ekstrakti. Diemžēl pigmentācija mūsdienās kļūst par problēmu Nr.1 skaistumkopšanas jomā.

ESSENTIELLE – līdzekļi, kas paredzēti sejas ādas kopšanai, apvienojumā ar citiem ATACHE kosmētiskajiem līdzekļiem. Labākā izvēle, kas palīdz attīrīt, relaksēt un kopt ādu.

SUN PREMIUM – saules kosmētika, kas nodrošina augstu aizsadzību ādai gan no UVA, gan UVB stariem, kā arī novērš novecošanās pazīmes, uztur ādā normālu mitruma balansu.

CORPORAL CARE – jaunākās paaudzes ķermeņa kopšanas līdzekļi, kas efektīvi samazina celulītu, aktivizē limfodrenāžas procesu, veicina ķermeņa apjoma samazināšanos, mitrina ādu, padarot to tvirtu, elastīgu un gludu. Īpaši jāakcentē apjomu palielinošs krēms krūtīm, kura lietošanas laikā, krūšu apjoms palielinās par 12%

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru