trešdiena, 2013. gada 16. janvāris

Kas ir ATACHE Scientific Cosmetic?


Kas ir ATACHE Scientific Cosmetic?
Spānijā ražota zinātniskā kosmētika, kas tiek piedāvāta prasīgiem klientiem un zinošiem profesionāļiem jau vairāk kā 30 gadus. Zīmols, kura ražotā kosmētika atbilst GMP standartiem un ir iekļauta apvienībā ASAC Pharma.


Kāda ir ASAC Pharma apvienības nozīme?
ASAC Pharma ir uzņēmumu apvienība Spānijā ar varāk kā 30 gadu ilgu vēsturi, kas kontrolē ražoto medikamentu kvalitāti un iedarbību, kā arī apvienības uzņēmumus, kas saistīti ar farmācijas nozari šajā valstī. Galvenais šīs apvienības mērķis ir uzturēt augstu kvalitātes līmeni tiem produktiem, kas tiek piedāvāti patērētājiem gan Spānijā, gan ārpus valsts robežām, tādā veidā, sekmējot cilvēku dzīves līmeņa uzlabošanos. Šīs grupas uzņēmumi ir līderi hipoalerģisku medikamentu un kosmētikas izstrādāšanā un ražošanā.

Kas ir zinātniskā kosmētika?
Pārlapojot interneta vidi latviešu valodā reti, lai neteiktu nemaz, nākas saskarties ar terminu zinātniskā kosmētika.
Lai pamatotu šo divu vārdu būtisko nozīmi ATACHE kosmētikas atklāsmē, izveidojām zinātniskās kosmētikas definīciju – ilgstošs, sistemātisks teorētisko un praktisko pētījumu kopums, kas aptver gan ikvienas aktīvās sastāvdaļas, gan galaprodukta īpašības, mijiedarbību un efektivitātes pētījumus, kā rezultātā tiek radīts efektīvs kosmētiskais līdzeklis cīņai ar dažādām sejas un ķermeņa ādas problēmām. Radot jaunu kosmētisko līdzekli, ATACHE laboratorijās tiek pētīts ne tikai galaprodukts, kā tas ir vairumam kosmētikas ražotājfirmu, bet arī katra no izejvielām, kas tiek iekļauta līdzekļa sastāvā. Ikviens kosmētiskais līdzeklis, kas tapis ATACHE laboratorijās, atbilst GMP standartiem. Šāds standarts visbiežāk tiek piemērots medikamentiem un farmācijas kompānijām. Šis standarts nodrošina to, ka katra vienība, kas nonāk pie patērētāja ir maksimāli droša un efektīva.

Kādēļ svarīga ir GMP stadarta ievērošana?
Augtākie standarti ražošanas praksē (GMP – Good Manufacturing Practice) atbild par drošu vidi un testēšanas iespējamajiem riskiem. Šie standarti nodrošina to, ka ikviens kosmētiskais līdzeklis, neatkarīgi no tā ražošanas daudzuma, būs ar ekvivalentu iedarbību. Piemēram, ja pie patērētājiem tirdzniecībā nonāk 1000 acu krēmu, tad tie visi ir vienlīdz efektīvi. Šādi ražošanas standarti tiek piemēroti medikamentiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru